Viskercycles team

MAARTEN VISKER Geboorte datum: 01-06-1990 Functie bij VCEigenaar Viskercycles Favoriete fietsEpic HT. Op deze fiets rij ik eigenlijk alleen in de winter, voor de mountainbike parcoursen bij ons in de buurt heb je geen fully nodig. In de zomer rij ik wel altijd fully. Favoriete manier van fietsen: Zo gezellig mogelijk, maar er moet altijd wel iets van competitie in zitten Mooiste fietservaring: Dat was een dinsdag avond gravel ride in de sneeuw. We hebben toen met een grote groep een onwijs mooie tocht door de duinen gemaakt. De spanning tussen niet gepakt te worden en de sneeuw die het een on Nederlands landschap maakten waren geweldig. Favoriete plek om te fietsen: Zuid Frankrijk (roc d’azur) Leven’s motto: Geloof in je zelf en vergeet vooral niet te genieten.

BART GOOSEN Geboorte datum: 23-01- 1982 Functie bij VCMonteur Favoriete fietsEpic Evo. Favoriete manier van fietsen:  Trail Mooiste fietservaring:  Favoriete plek om te fietsenLeven’s motto: Stay tech!

BEAU van STEIJN Geboorte datum: 26-11-2004 Functie bij VCMonteur in opleiding Favoriete fietsGiant tcx (cross fiets) mijn droom fiets is epic S-works met XX1 af montage met powermeter. Favoriete manier van fietsen: Zo snel mogelijk, niks kan mij tegenhouden. Mooiste fietservaring: Mountainbike tocht in Oostenrijk. Favoriete plek om te fietsen: Mountainbike parcours Noordwijk Leven’s motto: Deze heb ik nog niet ontwikkeld.

WILLEM KULLBERG Geboorte datum: 04-11 1997 Functie bij VCKoffie zetten Favoriete fietsOnmogelijk maar als ik moet kiezen dan toch de Specialized Diverge. Favoriete manier van fietsen: :Een heel lange dag in het zadel met vrienden doorblazen (met wat onverharde stroken). Mooiste fietservaring: Doodmoe tijdens de bikepack trip bijna doodgereden worden op de col de l’Iseran. Vervolgens heel dramatisch met onweer en regen het ruige gebergte te overwinnen en daarna genieten van een 70km lange afdaling.) Favoriete plek om te fietsen Ik ben nog niet op heel veel plekken geweest, maar tot nu toe waren de Vogezen een perfecte balans. Niet té ver van Nederland, flinke beklimmingen, prima verkeer en goede wegen. Zowel verhard als onverhard geweldig. Leven’s motto: Geloof in je zelf en vergeet vooral niet te genieten.

PERRY WIT Geboorte datum: 18-05-2001 Functie bij VCVerkoper Favoriete fiets S-Works Epic. Favoriete manier van fietsen: Competitief Mooiste fietservaring: Zilveren medaille NK MTB 2017, 2018 en brons in 2019. Favoriete plek om te fietsen: In het bos Leven’s motto: Hard werken wordt beloond.

MATHIJS WANSINK Geboorte datum: 05-12-1967 Functie bij VC: Events en manus van alles Favoriete fietsSpecialized Venge Pro Mooiste fietservaring: Transpyreneën Ultrarace 2022 s Favoriete plek om te fietsen: Strabrechtse Heide Leven’s motto: Altijd rustig blijven

NIELS REEMEIJER Geboorte datum: 04-07-2002 Functie bij VCmanus van alles Favoriete fiets: Specialized Tarmac SL6. Favoriete manier van fietsenKlimmen Mooiste fietservaring:  Alpentour 2022 Favoriete plek om te fietsen: Watopia Leven’s motto: Altijd rustig blijven.

YOËL LEEFLANG Geboorte datum: 24-06-2003 Functie bij VCVerkoper, bike-fitter Favoriete fietsTarmac SL7. Favoriete manier van fietsen: Crosscountry en wegwedstrijden. Mooiste fietservaring: MTB wedstrijd in Houffalize. Favoriete plek om te fietsen: Rondje Kraaiennest Leven’s motto: Wees comfortabel met het oncomfortabele