Marin Bikes VC Spaarnwoude

Nieuw bij VISKERcycles Spaarnwoude: Marin Bikes MTB’s!

Marin Bikes zijn ‘Made For Fun’. Sinds de eerste mountainbikes van het merk Marin in 1986 uit de fabriek rolde, is het merk gefocust op het maken van speelse, duurzame en toegankelijke fietsen. Welk type fiets je ook zoekt, de fietsen van Marin zijn ontworpen om jou zo veel mogelijk lol te leveren, wat je budget ook is.

Bij VISKERcycles Spaarnwoude hebben John en Thomas de line-up mountainbikes van Marin neergezet, van stalen hardtail tot full-suspension trailbike, met vooral betaalbare prijzen. Kom snel deze toffe collectie bekijken in de bikeshop naast het mountainbikeparcours Spaarnwoude.

Momenteel op voorraad bij VISKERcycles Spaarnwoude zijn de Marin Bikes modellen Rift Zone 29 1, Rift Zone 29 2, Pine Mountain 1 en San Quentin 2.

VISKERcycles - Marin Bikes MTB
VISKERcycles - Marin Bikes MTB
VISKERcycles - Marin Bikes MTB - Rift Zone 2
VISKERcycles - Marin Bikes MTB - Rift Zone 1
VISKERcycles - Marin Bikes MTB - Pine Mountain 1
VISKERcycles - Marin Bikes MTB - San Quentin 2