#VISKER 5

Sinds 2010 heeft Rapha elk jaar de Festive 500 neergezet: 500 kilometer rijden tussen kerstavond en oudejaarsavond. De #Festive500 begon in het zuiden van Engeland, maar is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een wereldwijde uitdaging. Samen hebben we meer dan 130 miljoen kilometer afgelegd en de uitdaging is een ritueel geworden voor fietsers over de hele wereld. In 2020 gaat deze challenge zijn elfde jaar in, met meer manieren dan ooit om de afstand te overbruggen tijdens de feestperiode.

Bij Viskercycles, je favoriete Specialized en Rapha brandstore, hebben we besloten om de Festive 500 dit jaar wat meer pit te geven door de #Visker5 te creëren.

De #VISKER5 is een uitdagende manier om nieuwe routes te ontdekken en 5 iconische bezienswaardigheden in Nederland te bezoeken. Op de kaart hieronder zie je het Visker-logo geprojecteerd over een deel van Nederland, de meest linkse hoek is onze winkel locatie en de andere 5 hoeken staan ​​voor een herkenningspunt die je moet bezoeken en documenteren tijdens je Festive 500 reis. Het maakt niet uit of je dit over meerdere ritten doet of alles in één groot avontuur probeert te bezoeken. Voor degene die geen tijd of zin heeft om zelf de routes te maken, heeft ViskerCycles 5 routes naar de landmarks ontworpen. Deze kunnen op aanvraag geleverd worden. En voor wie de 5 landmarks en 500km te veel vindt, je kan ook kiezen voor de #Visker4 of #Visker3.

Degene die de ritten het beste/mooiste/origineelste documenteert, maakt kans op prachtige prijzen en alle finishers worden in januari 2021 getrakteerd op een gratis kop Il Magistrale Coffee in het Van Deventer Cyclescafé.

HOE DOE JE MEE?

Word lid van de ViskerCycles-club op Strava (https://www.strava.com/clubs/608127)

Rijdt de #Visker5(500km), #Visker4 of #Visker3 tussen kerstavond, 24 december en oudejaarsavond, 31 december 2020.

Bezoek elk herkenningspunt zoals weergegeven op de kaart en documenteer op Instagram.

Gebruik de hashtags #Visker5 (i.c.m. #Festive500), #Visker4 of #Visker3 voor elk bericht.

De winnaars krijgen voor 21 januari 2021 bericht.

#Visker5: de winnaar met 5 landmarks en 500km wint een Raphapakket (cap, sokken en bidons)

#Vikser4; de winnaar met 4 landmarks wint een set Gripgrab Knitted Thermal Gloves

#Vikser3; de winnaar met 3 landmarks wint een Koerspret Bierpakket