MTB rit met Wattworks

Afgelopen weekend hebben we in samenwerking met Wattworks een mountainbike tocht gehouden. We hadden een mooie opkomst! Ook voor de mensen die nog geen mountainbike hadden was er de mogelijkheid één te huren. Om half tien s ’ochtends vertrokken met ongeveer 30 man en droog weer richting Noordwijk. We fietsten eerst over de weg tot de Zilk, waarna we alle binnendoor paden pakten die de Noordwijk hebben aangelegd. De paden lagen er goed bij, waardoor we heerlijk door konden rijden. Toen we bij het parcours in Noordwijk aan kwamen was het weer zelf nog beter en brak er een lekker zonnetje door. Iedereen heeft op zijn eigen tempo het parcours van Noordwijk gereden. Na het parcours zijn we teruggereden naar de winkel van Wattworks waar iedereen nog even kon nagenieten onder het genot van een kop koffie of thee en een versgebakken gebakje.

Het succes van de rit door VISKERcycles en Wattworks smaakt naar meer! We zullen jullie op de hoogte houden als de volgende rit weer is. We rijden elke zondag sowieso vanuit de winkel. Hier kan je natuurlijk altijd aanhaken. Verder zullen we het ook aankondigen via ons Facebook en Instagram, dus hou die in de gaten. Mocht je specifieke vragen hebben, dan is het meest snel om even te bellen naar 023 536 6468 of te mailen naar info@viskercycles.nl.