Fietsverhalen: Youp de Vos

In het weekend van 5 en 6 oktober heb ik mijn tweede cross van het seizoen mogen starten met een nieuwe set crossfietsen. Het zijn twee prachtige Specialized Crux fietsen geworden in Storm Grey/Tarmac Black. Echt een supercombinatie!

Tijd om te trainen met de nieuwe Crux was er niet, omdat de fietsen op woensdag werden besteld en op de vrijdagmiddag voor de veldrit van Montfoort werden geleverd door VISKERcycles.

Dus na een rondje parcours verkenning ging het van start. Na een redelijke start wist ik me naar voren te knokken en binnen 3 rondes kwam de top 10 in zicht. Het parcours was een mix van gras en modder die de Crux fantastisch trotseerde!

Uiteindelijk ben ik nog een paar mannen voorbij gereden, waarna ik de wedstrijd heb uitgereden op een mooie 7e plaats.

Ik wil VISKERcycles bedanken voor de supersnelle service.

Nu op naar Gieten waar ik de Superprestige plaats vindt!

Youp de Vos