Retül Bikefit

Heb je je ooit afgevraagd welke maat fiets je zou moeten rijden? Of waar te beginnen wanneer je een nieuw soort fiets zoekt? Misschien weet je niet hoe fietsschoenen moeten zitten? Of past het nieuwe paar waar je naar kijkt anders dan het paar dat je momenteel draagt? Met ons matchsysteem kan je al deze vragen beantwoorden en de resultaten digitaal bewaren voor toekomstige behoeften, zodat je de juiste keuze kan maken, ongeacht het product.

HOE WERKT EEN BIKE FIT?

Hoe werkt dit dan? Voor de perfecte bike fit begin je met het maken van je Retül Passport-rijderprofiel, waarin al je gegevens en resultaten worden ondergebracht. Vervolgens word je een reeks vragen gesteld waarmee Match jouw favoriete rijervaring correct kan identificeren. Van daaruit laat je Match zijn magisch vastgelegde voetmaat, arch-hoogte en verschillende lichaamslengtes bewerken, met een nauwkeurigheid van minder dan een millimeter. Dit gaat snel, het is gemakkelijk en ook inzichtelijk.

KOSTEN VAN EEN BIKE FIT

Er zijn geen kosten aan het maken van een persoonlijke Bike Fit verbonden en zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Mocht je dit leuk vinden, maak dan een afspraak voor een Retül Bike Fit bij VISKERcycles in Haarlem.

Ben je benieuwd? Kom dan langs bij VISKERcycles voor een Retül Bike Fit. Heb je nog vragen over de Retül Bike Fit of wil je graag een afspraak maken? Neem dan even contact met ons op via 023 536 6468 of info@viskercycles.nl.