Openingsrit Viskercycles

Vandaag fietsten we de maand september in met onze eerste openingsrit.

Vanaf vandaag is er elke zondagochtend een rit vanuit onze winkel. We zijn vertrokken langs de ringvaart, waar we de wind stevig in onze rug hadden zitten. Vervolgens zijn we via het Amsterdamse bos doorgestoken naar de Amstel. Hier is het verkeer een stukje rustiger waardoor we lekker konden doorrijden. We kwamen uit op een mooi binnendoor weggetje dat ons naar weilanden met koeien leidden. Hierna werd het zwaar. In plaats van ons voorruit te duwen, blies de wind ons in het gezicht. Ook kregen we bezoek van een regenbui. Ondanks de ietwat zwaardere kilometers hebben we heerlijk gereden met een gemiddelde snelheid van 31 km/u.

Tijdens onze ritten staat het sociale aspect centraal. We vinden het leuk elkaar beter te leren kennen. De route zal elke week anders zijn en het tempo wordt op de groep aangepast. Iedere zondagochtend vertrekken we om 09.30 uur vanuit de winkel en zijn rond een uur of 13.00 uur weer terug. Omdat we de winter weer ingaan rijden we zolang mogelijk door op de racefiets, maar zullen we ook een paar ritten op de mountainbike rijden. Als je het leuker vindt om te mountainbiken, dan kun je op donderdagavond bij ons terecht! We vertrekken dan om 19.30 uur en zullen rond 21.30 uur weer terug zijn bij VISKERcycles.