Even voorstellen

Maarten Visker

Maarten heeft tijdens zijn opleiding op het CIOS de liefde voor het fietsen ontwikkeld. Sinds 2014 heeft hij bij BikeSportive gewerkt tot hij in 2018 mede-eigenaar werd. Dit smaakte naar meer. Om die reden is hij in juni 2019 de winkel VISKERcycles begonnen.

Maarten heeft lange tijd recreatief gereden op mountainbikes en racefietsen. Vanaf zijn twintigste rijdt hij mountainbike wedstrijden in de categorie crosscountry. Met zowel het on-road als met het off-road fietsen heeft hij een grote affiniteit en een ruime ervaring, waardoor hij je altijd advies op maat kan geven.

Bart Goosen

‚ÄčBart is een volledig gecertificeerd fietsmecanicien met ruim elf jaar ervaring als monteur voor racefietsen en mountainbikes. Hij heeft passie voor zijn vak. Hij ziet het als een eer dat alle fietsen die hij onder zijn hoede krijgt in optimale conditie zijn handen weer verlaten.

Ook is Bart een gepassioneerd mountainbiker en spendeert hij het liefst zijn tijd in het buitenland op enduro achtig terrein om zijn sport te beoefenen. Hierdoor weet hij als geen ander welke eisen er aan een fiets worden gesteld. Als er iets met je fiets is, kan Bart het maken.